Geldterugacties

Cash Refund Acties (Geldterugactie)


Ook cash refunds en waardebonnen bieden de consument korting. De consument moet nu echter wel zelf actie ondernemen om van de korting te profiteren. De korting krijgen ze pas na het insturen van een of meer aankoopbewijzen. De korting plus portokosten worden dan op de bankrekening van de consument overgemaakt. Soms wordt zelfs het volledige aankoopbedrag teruggestort op zijn/haar bankrekening.

Doel van deze acties is vaak om proefaankopen te stimuleren. Omdat de consument eigenlijk gratis kan proeven, wordt de aankoopdrempel, waar met name nieuwe producten mee te maken hebben, verlaagd. Dit is een hele populaire promotietechniek in Nederland waarbij het terugsturen van zo'n actieproduct wordt ontmoedigd doordat men een bon moet uitknippen en opplakken op een briefkaart met postzegel.

Lang niet alle consumenten maken gebruik van de refund. Het percentage bonnen dat wordt ingestuurd of ingeleverd is soms laag. Er worden te weinig bonnen verzameld of de consument vergeet ze op te sturen. Vaak wordt minder dan 10% opgestuurd.

Wat bieden wij u?


Om de korting te krijgen moet de consument een of meer aankoopbewijzen opsturen. Dit gebeurt meestal naar een hierin gespecialiseerd clear house. Hier komen wij om de hoek kijken. Wij kunnen gemakkelijk voor u een actiesite maken waarop consumenten hun gegevens kunnen achterlaten. De consumenten sturen per mail of post hun bon naar ons op. Verder betalen wij dan alle mensen waarvan de bon klopt. Kort samengevat betekent dit dat:

- U de actie bedenkt en uitvoert.

- Wij de diensten aan de klant leveren en u hier een hoop werk mee uit handen nemen.

Interesse? Vul dan het contactformulier in.