Premium: Win een huishoudelijke hulp

Premiums


Een premium is een product of artikel dat onder bepaalde voorwaarden gratis, of met bijbetaling tot een bepaald percentage van de winkelwaarde, door de fabrikant van een bepaald product aan de consument wordt verstrekt. De mogelijkheden hiervan zijn onbeperkt. Zo kan een gratis washandje gegeven worden bij een bepaalde zeep of een glas bij frisdrank. De premium moet bij voorkeur zo gekozen worden dat hij goed aansluit op de thematische functie. Maar ook promoties die misschien niet direct een aansluiting hebben op de waarden van een merk kunnen een enorme invloed hebben op het merkimago. Voorbeelden hiervan zijn de flippo's van Smith's/Lay's chips en de filmweken van de C1000.

Leuk detail hierbij is dat er tot 1997 een Wet Beperking Cadeaustelsel gold die het moeilijk maakte om een premium (spaar)actie te houden. Deze is echter afgeschaft en nu mogen er onbeperkt cadeaus weggegeven worden met of zonder aankoopverplichting.

De weggever/premium kan op verschillende manieren gepresenteerd en gedistribueerd worden. Zo kan deze gelijk in de verpakking verpakt worden of kan bij de kassa meegegeven worden. Dit is echter niet altijd het geval. Er kan ook gekozen worden voor een premium waarbij er een extra dienst geleverd wordt aan de consument.

Wat bieden wij u?


Topsalespromotion heeft een aantal jaren ervaring met het aanbieden van huishoudelijke hulpen. Zo is in 2009 in samenwerking met de komische tv-serie "Zeg 'ns Aaa" en wasmiddelproducent “Witte Reus” een actie opgezet waarbij de consument kans maakte op een jaar lang gratis huishoudelijjke hulp. Deze huishoudelijke hulp kon de consument winnen bij de aankoop van schoonmaakmiddelen. Witte Reus heeft ervoor gekozen om huishoudelijke hulpen te kiezen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl, een initiatief van Topsalespromotion.

In 2010 volgden de Dirk van den Broek en de Jumbo met acties waar tevens huishoudelijke hulpen vielen te winnen.

Dit kunnen wij ook voor u doen! Geïnteresseerd?