Referenties

 Eerdere opdrachten Salespromotion


Topsalespromotion heeft in korte tijd al verschillende opdrachten van organisaties ontvangen. Hieronder een overzicht hiervan:

Premiums:

WC Eend
De consument had bij aankoop van een fles WC eend met neklabel kans op 1 van de 5 WC eend schoonmaakhulpen. De hulpen van ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zouden dan een jaar lang 3 uur per week komen schoonmaken.

Hooghoudt
Bij aankoop van een product van Hooghoudt in café Hooghoudt ontving de consument een kraskaart waarmee kans werd gemaakt op een jaar lang een huishoudelijke hulp. Ikzoekhuishoudelijkehulp.nl zocht dan zo snel mogelijk een schoonmaakster in de buurt.

Witte Reus
Witte Reus lanceerde in 2009 samen met de komische tv-serie “Zeg 'ns Aaa” een schoonmaakactie waarbij de consument kans maakte op een jaar lang gratis huishoudelijjke hulp bij aankoop van een Witte Reus schoonmaakmiddel.

Dirk van den Broek en Jumbo
Bij de Dirk van den Broek en de Jumbo was er tevens kans om een huishoudelijke hulp te winnen die gratis het huishouden deed.

Nibro en 100% NL
Door het doorgeven van hun favoriete strijkhits maakten de luisteraars van 100% NL kans op hun eigen strijkhulp. Uit alle deelnemers werd één persoon gekozen die een jaar lang gratis strijkhulp won.